Forge_Cafe_logo_etusivu.png

Tietosuoja ja yksityisyys

Tietoa sivustosta

Forgecafe.fi on Sotek-säätiö sr:n Forge Café -kahvilan verkkosivusto, jonka kautta pääsee lukemaan kahvilan toimintaan liittyvää tietoa sekä varaamaan bändien esiintymisaikoja.

Mitä tietoja sivustolla kerätään?

Sivustolla voidaan mahdollisesti kerätä yhtestietoja (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) varauksia tehdessä. Lisäksi Verkkosivustolla on käytössä kävijäseurantaa varten Google Analytics -palvelu. Google Analytics kerää kävijöistä anonyymia tilastodataa kuten:

  • Mistä kävijät tulevat
  • Millä sivuilla kävijät vierailevat
  • Miten kauan kävijät viipyvät sivustolla
  • Millä päätelaitteilla kävijät sivustoa selaavat (esim. Windows/PC sekä mobiililaitteet Android/iOS)

Näitä tietoja käytetään vain verkkosivuston parantamiseksi ja kehittämiseksi. Koska Google Analytics ei kerää tunnistettavia tietoja, vaan pelkästään anonyymia tilastodataa, käyttäjää ei näiden pohjalta voida tunnistaa.

Lisätietoja Google Analyticsin yksityisyys- ja tietosuojakäytännöistä löydät
TÄÄLTÄ (Google Analytics data privacy and security).

Miten kerättyjä tietoja käsitellään?

Kerättyjä tietoja käsittelee vain tarvittavat henkilöstön jäsenet ja tietoja säilytetään/käsitellään vain ja ainoastaan tarpeen vaatiman ajan, eli varauslomakkeen kautta lähetettyjä henkilötietoja käsitellään ja säilytetään vain itse varauksen käsittelemiseksi, eikä henkilötietoja säilytetä tai käytetä muihin tarkoituksiin.

Mistä kerätyt tiedot saadaan?

Henkilötietoja saadaan vain ja ainoastaan käyttäjien itse antamana varauslomakkeen kautta. Google Analytics kerää anonyymia tilastodataa, josta käyttäjää ei voida tunnistaa.

Evästeiden käyttö sivustolla ja suostumuksen hallinta